onsdag, december 7, 2022

Vad blir årets julklapp?

Vad är folkets största önskan i år? Årets julklapp är alltid ett hett samtalsämne, så...

Jack John Christopher Depp...

Skådespelaren Jack John Christopher Depp III, mer känd som Johnny Depp, föddes 1963...

Så ser svenskarnas sökvanor...

lindströms bil trollhättan nvidia geforce gtx 1050 ti fylla på ac pris...

Svensk skådespelare döms för...

Den manliga skådespelaren som blev gripen i Florida har erkänt att han förgripit...
HomeBloggHur får man...

Hur får man en glow up?

Uttrycket glow up har vunnit mark i den svenska vokabulären de sista åren. Även om uttrycket fortfarande används främst av den yngre skaran medborgare nämns det oftare och oftare i diverse sammanhang. Glow up är nämligen något som går att applicera på olika delar av livet.

Så hur får man en glow up? Här får du flera tips.

Hur man får en glow up utseendemässigt?

Många förknippar säkert en glow up med något som har med utseende att göra. Även detta kan stämma. För den som funderar över frågan ”Hur får man en glow up utseendemässigt?” kan det vara till hjälp att göra en liten lista över små utseendeförändringar som kan få en att se lite extra bra ut, eller ”skina” lite extra om man så vill.

Det kan handla om att gå till frisören, lägga en ansiktsmask, köpa ett nytt läppstift i en härlig färg eller bara att smörja in ansiktet ordentligt på kvällen. En glow up består sällan av några dramatiska förändringar, utan främst av småsaker som gör tillvaron lite extra härlig.

För den som vill veta hur man får en glow up i garderoben ska den börja med att fundera på vilka plagg denne trivs bäst i och känner sig absolut snyggast i. Plagg som inte sällar sig till denna kategori ska ut ur garderoben. En glow up bland kläder går alltså ut på att rensa bort allt som inte får personen i fråga att ”skina” och visa sig från sin absolut bästa sida.

Hur får man en glow up snabbt? 

I dagens otåliga samhälle är det förmodligen många som vill ha svaret på frågan ”Hur får man en glow up snabbt?”. Som tidigare nämnts behöver man inte förändra något direkt stort för att åstadkomma en glow up. Stora förändringar kräver ofta både planering och ekonomiska insatser. En glow up ska vara enkel att fixa.

Letar man exempel på hur man får en glow up snabbt kan det vara bra att göra en liten lista över små förändringar som kan göra en gott. Kanske är det dags att tvätta sminkborstarna eller att rensa i förrådet för att komma åt guldkornen? Allt som kan sätta guldkant på tillvaron kan anses vara en typ av glow up. 

Fortsätt läs

Så ser svenskarnas sökvanor ut på Bing & Google

lindströms bil trollhättan nvidia geforce gtx 1050 ti fylla på ac pris mekonomen plånbok med plats för mobil bli av med trips på kroppen ta bort mögel på trä armani stronger with you 100 ml amerikansk cocker spaniel...

Frågor till tjejer

Ibland kan det mest pinsamma vara att ställa frågor till tjejer. Men för att kunna lära känna varandra så är det viktigt att våga fråga. Till att börja med så är det viktigt att ni inte känner er obekväma...

Hur högt är Mount Everest? 

Mount Everest är världens högsta berg. I Nepal kallas berget för Himmelens huvud och det är ju ett väldigt passande namn. Även om du tidigare har hört talas om denna enorma bergstopp kanske du sitter och funderar på “hur...