onsdag, februari 1, 2023

Alexandra Nilsson och bloggarnas...

Under  2000-talet blev bloggande mycket stort i Sverige. Bloggar var till en början...

Vad gör Lars Söderdahl...

Alla minns vi filmerna om Bröderna Lejonhjärta och Karlsson på taket. Men har...

Joakim Palme och forskningen...

Olof Palme var statsminister och blev mördad i Stockholm 1986. Efter sig lämnade...

Tips på vad du...

Sämre tider väntar för ekonomin. De flesta har ställt in sig på att...
HomeBloggLogan Paul vs...

Logan Paul vs Floyd Mayweather

Det var inte många som trodde att dessa boxare skulle mötas i en fight, men så blev det. logan paul vs floyd mayweather slutade med en knapp seger för den sistnämnda. Fighten gick på stadion Hard Rock Stadium i Miami och det var mycket folk på plats. Båda boxarna respektera varandra efter matchen och var nöjda med kvällen.

Hur var matchen logan paul vs floyd mayweather?

Matchen mellan logan paul vs floyd mayweather var på förhand en match där Floyd Mayweather skulle vinna, och det gjorde han också. Det var en fight som gick till åtta rundor, alltså ingen knockout. Floyd var dock överlägsen under hela matchen och det var inget snack om vem som skulle ta hand om vinsten (trots att ingen officiell vinnare utsågs)

Regler logan paul vs floyd mayweather

Matchen var inte en sanktionerad boxningsmatch då Floridas boxningskommitté tyckte att vikten mellan de olika var för ojämn. Kommittén tyckte inte heller att matchen skulle sanktioneras då Logan Paul aldrig vunnit en fight. Här kommer några regler från matchen logan paul vs floyd mayweather:

  • Inga poängdomare
  • Ingen officiell vinnare
  • Knockouts tillåten
  • Inga hjälmar kommer användas
  • Handskarna kommer att väga 12 ounches
  • Matchen kommer att vara åtta, tre minuters ronder.

Fortsätt läs

Jack John Christopher Depp III

Skådespelaren Jack John Christopher Depp III, mer känd som Johnny Depp, föddes 1963 i Kentucky i USA. Han har gjort sig känd som både en av vår tids främsta skådespelare och för sitt turbulenta privatliv. Redan på 1990-talet, när Johnny...

Svensk skådespelare döms för sexbrott i USA

Den manliga skådespelaren som blev gripen i Florida har erkänt att han förgripit sig på en underårig flicka. Med hjälp av sin advokat Alan Grinberg har skådespelaren undertecknat en överenskommelse där han erkänner sig skyldig på alla punkter som...