onsdag, februari 1, 2023

Alexandra Nilsson och bloggarnas...

Under  2000-talet blev bloggande mycket stort i Sverige. Bloggar var till en början...

Vad gör Lars Söderdahl...

Alla minns vi filmerna om Bröderna Lejonhjärta och Karlsson på taket. Men har...

Joakim Palme och forskningen...

Olof Palme var statsminister och blev mördad i Stockholm 1986. Efter sig lämnade...

Tips på vad du...

Sämre tider väntar för ekonomin. De flesta har ställt in sig på att...
HomeBloggSvensk skådespelare döms...

Svensk skådespelare döms för sexbrott i USA

Den manliga skådespelaren som blev gripen i Florida har erkänt att han förgripit sig på en underårig flicka. Med hjälp av sin advokat Alan Grinberg har skådespelaren undertecknat en överenskommelse där han erkänner sig skyldig på alla punkter som gäller att ha övertalat en minderårig till sexuella handlingar. Nu väntar minst 10 års fängelse. Det är dessutom inte första gången mannen står anklagad för liknande brott. 2019 anklagades skådespelaren för att ha antastat barn i Florida.

Mannen erkände direkt

Svensk skådespelare döms för sexbrott i USA. Skådespelaren är i 40 års ålder och är en av Sveriges mest framgångsrika, men sedan förra sommaren sitter han nu häktad i Florida. När han blev gripen på hotellet hittade polisen ett flertal kondomer. Det var en annan bekymrad gäst på hotellet som larmat polisen som sett mannen och flickan.

I polisförhöret kom det även fram att mannen redan åkt för att träffa flickan en gång tidigare i mars. Då var det en kortare resa och de hade inte haft sex den gången, men onanerat tillsammans. Den tidigare anklagelsen som vi nämnde tidigare år 2019 anklagade man skådespelaren för att ha antastat en 13-årig pojke på en lekplats.

Fortsätt läs

Jack John Christopher Depp III

Skådespelaren Jack John Christopher Depp III, mer känd som Johnny Depp, föddes 1963 i Kentucky i USA. Han har gjort sig känd som både en av vår tids främsta skådespelare och för sitt turbulenta privatliv. Redan på 1990-talet, när Johnny...

Logan Paul vs Floyd Mayweather

Det var inte många som trodde att dessa boxare skulle mötas i en fight, men så blev det. logan paul vs floyd mayweather slutade med en knapp seger för den sistnämnda. Fighten gick på stadion Hard Rock Stadium i...