onsdag, februari 1, 2023

Alexandra Nilsson och bloggarnas...

Under  2000-talet blev bloggande mycket stort i Sverige. Bloggar var till en början...

Vad gör Lars Söderdahl...

Alla minns vi filmerna om Bröderna Lejonhjärta och Karlsson på taket. Men har...

Joakim Palme och forskningen...

Olof Palme var statsminister och blev mördad i Stockholm 1986. Efter sig lämnade...

Tips på vad du...

Sämre tider väntar för ekonomin. De flesta har ställt in sig på att...
HomeBloggFrågor till tjejer

Frågor till tjejer

Ibland kan det mest pinsamma vara att ställa frågor till tjejer. Men för att kunna lära känna varandra så är det viktigt att våga fråga. Till att börja med så är det viktigt att ni inte känner er obekväma i varandras sällskap. Däremot, om du vill ställa konstiga frågor till tjejer, vänta tills ni känner varandra bättre. Och glöm inte bort att vara dig själv.

Om killar behandlar tjejer med samma respekt som de behandlar sina vänner med kommer man långt oavsett om det handlar om kärlek eller vänskap.

Tycker du att det är svårt att komma på frågor att ställa till tjejer så tänker jag ge dig några exempel. Kom ihåg att vara dig själv, tala sanning och var intresserad av vad tjejen vill berätta för dig.

När ni umgåtts några gånger, ensamma eller i grupp så kan du börja med ett par lättsamma frågor. Ju mer ni lär känna varandra kan du ställa mer vågade frågor.

Jag tänker att vi delar upp lite tips på bra frågor till tjejer. Ju mer du frågar desto mer kommer du känna dig bekväm med att ställa personliga frågor till tjejer.

Roliga frågor att ställa till tjejer

Till en början kan du ställa lite roliga och lättsamma frågor, det är mycket lättare att komma närmre varandra om man kan skratta tillsammans. Våga bjuda på dig själv och berätta om något pinsamt du varit med om. Samtidigt lär hon känna dig och kommer säkerligen att ställa frågor tillbaka.

Här kommer några exempel på frågor att ställa i början;

 • Har du några syskon?
 • Vilket är ditt favoritställe att vara på?
 • Vill du berätta om något riktigt pinsamt du varit med om?
 • Vad tycker du om att göra efter skolan?
 • Tycker du att sport är roligt?
 • Vilken typ av humor gillar du?
 • Vilka är dina favoritfilmer?
 • Tycker du om att titta på serier?

Att fråga om vilka filmer eller intressen hon har gör att du kan föreslå att ses och titta på en film tillsammans. Det leder till att ni får mer tillsammans och kan lära känna varandra bättre. Även om ni inte har exakt likadana intressen så brukar man kunna hitta något man har gemensamt. Och ett gemensamt intresse resulterar i nya frågor och funderingar.

Våga ställa stela frågor till tjejer

Även om det känns tufft kan man behöva ställa jobbiga frågor. Du kanske vill veta om hon tycker om dig mer än som en vän. När allt kommer omkring är det bättre att våga fråga än att inte fråga alls. Innan man känner varandra så kan alla frågor kännas stela, men ju mer du frågar desto mer kommer du våga fråga.

Du kan vänta ett tag innan du börjar ställa flirtiga frågor till tjejer, känn av läget först. När ni fått lära känna varandra på ett bra sätt kan du såklart börja flirta för att visa att du tycker om henne. Men när det kommer till sexuella frågor till tjejer så kan du avvakta eller passa på när ni som kompisgäng spelar sanning eller konka. Ett tips är att inte ställa frågor du själv inte skulle vilja svara på.

Sanning eller konka frågor till tjejer

Om ni väljer att spela sanning eller konka så passa på att våga ställa frågor du faktiskt undrar över. Försök att komma ihåg hennes svar, så kan du ta upp det och prata vidare när ni ses själva. På det sättet märks det tydligt att du är intresserad av vad hon har att säga. Att våga ta upp det igen visar att du är självsäker, nyfiken och genuint intresserad av att lära känna henne.

Däremot är det viktigt att du behandlar alla som är med i spelet med respekt.

Ingen vill känna sig utanför eller mer utsatt än någon annan. Här kommer några tips på frågor att ställa;

 • Hur många har du varit tillsammans med?
 • Har du kysst någon?
 • Är du oskuld?
 • Vem har gett dig den bästa kyssen?
 • Vill du vara tillsammans med någon?
 • Finns det någon du är kär i?

Våga visa vem du är

Att visa intresse för någon brukar vara uppskattat. Däremot så måste du vara uppmärksam på om känslorna inte är besvarade. Det är inte roligt om du skulle få ditt hjärta krossat, så småningom kommer du att må bra igen. Och alla erfarenheter gör dig starkare och självsäkrare.

Det kan kännas läskigt att visa vem man är, med det är exakt det tjejer tycker om. Och om hon blir kär, så är hon kär i dig på riktigt. Inte någon du låtsats att vara.

Att spela någon annan kan vara skönt för stunden, men det kommer märkas i slutändan.

Avslutningsvis så vill jag bara ge dig det enda tipsen du egentligen behöver. Våga visa alla dina sidor. Var öppen och ärlig. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Det gäller för alla typer av relationer.

Fortsätt läs

Tips på vad du kan göra för att få en bättre ekonomi inför den förväntade ekonomiska nedgången

Sämre tider väntar för ekonomin. De flesta har ställt in sig på att de kommer att ha mindre pengar att röra sig med inom en snar framtid, samtidigt som börsen och bostadspriserna sjunker, tillsammans med andra saker som kan...

Upptäck nya saker att göra under julhelgen

Julen är en av de mest magiska tider på året. Det finns så mycket att göra under julen, från att upptäcka nya aktiviteter till att fira med god mat. Julhelgen ger möjligheten att upptäcka nya saker som man kanske...

Så ser svenskarnas sökvanor ut på Bing & Google

lindströms bil trollhättan nvidia geforce gtx 1050 ti fylla på ac pris mekonomen plånbok med plats för mobil bli av med trips på kroppen ta bort mögel på trä armani stronger with you 100 ml amerikansk cocker spaniel...