onsdag, februari 1, 2023

Alexandra Nilsson och bloggarnas...

Under  2000-talet blev bloggande mycket stort i Sverige. Bloggar var till en början...

Vad gör Lars Söderdahl...

Alla minns vi filmerna om Bröderna Lejonhjärta och Karlsson på taket. Men har...

Joakim Palme och forskningen...

Olof Palme var statsminister och blev mördad i Stockholm 1986. Efter sig lämnade...

Tips på vad du...

Sämre tider väntar för ekonomin. De flesta har ställt in sig på att...
HomeBloggVad blir årets...

Vad blir årets julklapp?

Vad är folkets största önskan i år? Årets julklapp är alltid ett hett samtalsämne, så hett att olika spelbolag även erbjuder spel på åretsjulklapp. Här är en lista på vad som kanske blir årets julklapp 2022

Värmeljus

Kan värmeljus vara årets julklapp under energikrisen?

Värmeljus ett sätt att spara el. Det finns olika typer av värmeljus som man kan köpa. När ljuset är tänt, producerar den värme. Värmen går sedan in i rummet och håller det varmt. Det finns olika storlekar på värmeljus, så man kan köpa dem för att använda i olika rum. Man kan också köpa flera små värmeljus för att fylla ett stort rum med värme.

Influencerskapad kollektion

Varje år skapar Influencers en typ av kollektion med oftast med sponsrat innehåll som de säljer. Dessa kollektioner kan vara massor av små parfymer eller krämer och ansiktsmasker i ett mindre antal så du kan testa dig fram vilket du gillar bäst. Sedan finns det även större kollektioner som innehåller allt från parfymer och smink till accessoarer. Dessa kollektioner kan vara ganska dyra, men de är ofta välgjorda och har bra ingredienser.

Det finns många olika influencers som skapar dessa kollektioner, så det är inte alltid lätt att hitta den perfekta kollektionen för just din vän.

Donation till välgörenhet

Det är inte många år sedan denna typ av julklapp började trenda och det kan inte ha undgått någon om vad som händer i Ukraina just nu. Donationer i någon annans namn till främst Ukraina spås bli en vanlig julklapp i år.

Det är inte bara i Ukraina som donationer behövs. I Sverige finns det också många välgörenhetsorganisationer som gör ett fantastiskt arbete för olika människor i behov. Därför kan det vara en bra idé att donera pengar till en svensk välgörenhetsorganisation istället för att köpa nya saker som man kanske inte behöver.

En av de stora fördelarna med denna typ av julklapp är att du enkelt kan hitta någon som passar just din budget. Det finns donationer från 10 kronor och uppåt, allt beroende på hur mycket du vill ge.

Skins

Skins till spel är ett av de saker som barn frågor efter pengar till av sina föräldrar. 

Skins är grafiska modifikationer av främst din karaktär i ett spel, oftast kläder och specialgjorda utseenden på vapen. De flesta skins är inte nödvändiga för att spela spelet, men de kan göra det mer roligt och personligt. Många människor gillar att samla olika skins, och vissa skins är mycket mer värdefulla än andra.

Varför vill barn ha skins?
För många barn är det en statusgrej att ha fina skins. De ser ut som om de har råd att köpa dem, och det kan ge dem en känsla av makt och auktoritet. Det kan också vara ett sätt för barn att visa upp sin unika stil.

Behöver du lite extra pengar i fickan inför jul? Kolla in Moneezy, en jämförelsesida för lån som hjälper dig hitta lånen med bäst ränta!

Fortsätt läs

Alexandra Nilsson och bloggarnas storhetstid 

Under  2000-talet blev bloggande mycket stort i Sverige. Bloggar var till en början mest en slags dagbok på internet, öppna för alla att läsa. Med tiden utvecklades det dock till något mycket mer och de som drev de största...

Vad gör Lars Söderdahl idag?

Alla minns vi filmerna om Bröderna Lejonhjärta och Karlsson på taket. Men har vi koll på skådespelaren Lars Söderdahl, som hade några av de största rollerna? Var blev han av? Vad gör Lars Rune Söderdahl idag och har han...

Joakim Palme och forskningen om välfärden och framtiden

Olof Palme var statsminister och blev mördad i Stockholm 1986. Efter sig lämnade han sönerna Joakim, Mårten och Mattias. Den här artikeln kommer  –  mest –  att handla om Joakim och hans karriär som statsvetare och bland annat chef...